Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ











ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΟΥΛΑΚΗ
Παρουσίαση υποψηφίων


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ

Την πεποίθηση ότι ο συνδυασμός του θα κερδίσει τις δημοτικές εκλογές από την πρώτη Κυριακή εξέφρασε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος παρουσίασε το σύνολο των υποψηφίων του ψηφοδελτίου του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κοσμικό κέντρο στον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου.
Παράλληλα, ο κ. Σκουλάκης, με αλλεπάλληλες αιχμηρές αναφορές, άσκησε δριμεία κριτική στους συνυποψηφίους του, Γρηγόρη Αρχοντάκη και Κυριάκο Βιρβιδάκη, τους οποίους, ωστόσο, δεν κατονόμασε ούτε μία φορά. 
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε με θερμά λόγια για τον πολιτικό και τον άνθρωπο Μανώλη Σκουλάκη, ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Ευτύχης Δαμιανάκης, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Λίτσα Κουρουπάκη, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο βουλευτής Χανίων του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης.
«Να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσουμε και θα φέρουμε τη μεγάλη αλλαγή. Και μπορούμε να κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή», ανέφερε ο κ. Σκουλάκης, απευθύνοντας μήνυμα στους υποψηφίους του συνδυασμού του για αγώνα «πόρτα - πόρτα».

ΑΙΧΜΕΣ

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των επικείμενων εκλογών, υποστήριξε ότι «ο Δήμος μας κινδυνεύει να μετατραπεί σε λάφυρο ξεπερασμένων πολιτικών πρακτικών, που επιδιώκουν την ενίσχυση μηχανισμών έξω και πέρα από την πραγματική κοινωνία. Πολύ μακριά από τις παραμελημένες -εδώ και καιρό- ανάγκες της».
Και πρόσθεσε: «Οι πολίτες του Δήμου Χανίων δεν προσδοκούν σε σεμινάρια επικοινωνιολογίας. Δεν πείθονται από ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και δεν ενδίδουν σε άμεσες ή έμμεσες πιέσεις. Και αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω σήμερα, από εδώ, σε όλους τους πολίτες του νέου Δήμου:
• Εμείς δεν τάζουμε. Θα πράξουμε.
• Δεν καταγγέλλουμε. Διεκδικούμε με τον ίδιο αγωνιστικό και τεκμηριωμένο τρόπο το δίκιο για τον τόπο μας, σε όλες τις εποχές, και στις εύκολες και στις δύσκολες.
• Δεν αλληλογραφούμε αόριστα κατακτώντας μια έντυπη στήλη. Αφουγκραζόμαστε και τώρα και μετά τις εκλογές τους πολίτες και τα κινήματά τους και ενώνουμε τη φωνή μας με τη δική τους.
• Δεν κρυβόμαστε βολικά πίσω από τις επιπτώσεις του μνημονίου και τις  δυσοίωνες προβλέψεις για να καλύψουμε την ανεπάρκεια, την απραξία και την έλλειψη βούλησης. Μπαίνουμε στην πρώτη γραμμή για τα  Χανιά μας, τον τόπο που -ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συγκυρίες- μπορεί να δημιουργήσει και να κατακτήσει τη θέση που του αρμόζει».
Ο κ. Σκουλάκης υπογράμμισε ότι «σε όλες τις πανελλαδικές δημοσκοπήσεις οι πολίτες στέλνουν ισχυρά μηνύματα: Δεν θέλουν κραυγές εξορκισμού. Θέλουν επιμονή και αποτελεσματικότητα. Δεν αποζητούν την αστική φρεσκάδα. Αναζητούν την ικανότητα, την εμπειρία και τη γνώση. Δεν προτάσσουν την επίδειξη. Βάζουν στην πρώτη γραμμή αξιολόγησης την εντιμότητα».
Παράλληλα, επεσήμανε ότι «σε αυτό το διάστημα που μας χωρίζει από την 7η Νοεμβρίου, όλοι θα κάνουμε τις επιλογές μας.
• Άλλοι θα συνεχίσουν να πορεύονται μέσα από εγωκεντρικές βεβαιότητες.
• Καλοβαλμένες παρέες θα συνεχίσουν να ανακοινώνουν στους πολίτες ποιος θα είναι ο αυριανός δήμαρχός τους και πώς θα μοιραστεί η πίτα. 
• Θα παροτρύνουν με αυταρέσκεια να ακολουθήσουν τη μόδα με μηνύματα απαξίωσης αρχών, αξιών αλλά και προσώπων. 
• Κάποιοι θα τάζουν, άλλοι θα προειδοποιούν.
• Πρόσωπα που ποτέ δεν συναντήσαμε στους αγώνες για τους συμπολίτες, θα ζητούν επιτακτικά τον ρόλο τους σε μια κοινωνία που θεωρούν δεδομένο ότι τους ανήκει».
Ο κ. Σκουλάκης υπογράμμισε, στη συνέχεια, ότι «στη μέχρι τώρα πορεία μου, γνωρίζετε καλά ότι ποτέ δεν εφησύχασα, δεν συμβιβάστηκα, δεν μετατράπηκα σε άβουλο όργανο της εξουσίας. Πάντα οι παρεμβάσεις μου στις τοπικές συναντήσεις, στα έδρανα της Βουλής, στα Υπουργεία, είχαν ένα και μοναδικό σκοπό: Να ωφεληθεί ο τόπος μας. Δεν πιστεύω ότι οι πολίτες είναι δεδομένοι. Η εμπειρία μου με έχει διδάξει ότι η πολιτική δεν χτίζεται στα κοσμικά στέκια υπερκομματικού πλουτισμού. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η πολιτική πρόταση ζυμώνεται και αποδίδει μόνο όταν προέρχεται από την κοινωνία, από τους ανθρώπους του μόχθου, τους λειτουργούς της επιστήμης, τους εκπροσώπους του πνεύματος. Σήμερα, σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο και τη χώρα ώρες, εμείς θα προτάξουμε το όραμά μας, που μπορεί, αν η κοινωνία μάς το επιτρέψει, να γίνει πραγματικότητα: πρέπει να κάνουμε τον νέο Δήμο Χανίων πρωτοπόρο σε όλα τα επίπεδα: στον πολιτισμό, στον τουρισμό, στην παιδεία, στην κοινωνική φροντίδα, στην ανάπτυξη νέων μορφών επιχειρηματικότητας, στην προστασία του περιβάλλοντος, στα έργα υποδομής. Έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχουμε. Με σχέδιο, με προτάσεις και -κυρίως- με συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης μας απέναντι σε όλους εσάς», ανέφερε ο κ. Σκουλάκης.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι «στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, θα συγκρουστούν δύο διαφορετικές αντιλήψεις: Θα συγκρουστεί η συντήρηση με την πρόοδο και τη δημιουργία. Η “εμμονή” τού να παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν από τη μια μεριά, με την αναγκαιότητα να αλλάξουν εκ βάθρων από την άλλη. Η ασχήμια της καθημερινότητάς μας με την αισθητική της πόλης και τον πλούτο του πολιτισμού μας. Η αοριστία με την ουσία, τη γνώση, τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα. Η προσωπική ματαιοδοξία με την προσωπική υπέρβαση. Αυτή είναι η πραγματικότητα, όσο και αν θέλουν κάποιοι να το αρνηθούν», ανέφερε ο κ. Σκουλάκης.
Και συνέχισε: «Αυτά είναι τα μεγάλα διλήμματα, στα οποία οι πολίτες θα πρέπει να απαντήσουν με την ψήφο τους στις 7 του Νοέμβρη. Μια ψήφο δύναμης και αλλαγής, που δεν πρέπει να πάει χαμένη. Αυτό είναι το στοίχημα όλων μας. Να πείσουμε τους πολίτες ότι πρώτα πρέπει να ψηφίσουν για το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους και έπειτα να ψηφίσουν τον συνδυασμό μας. Η αποχή ή η άρνηση συμμετοχής στα τοπικά δρώμενα δεν είναι μαγκιά, ως είθισται να λέγεται τελευταία. Γι’ αυτό εμείς καλούμε όλους τους πολίτες να λειτουργήσουμε συλλογικά και συμμετοχικά, να ανοίξουμε νέους δρόμους για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ευημερία του κάθε πολίτη, όπου και αν αυτός κατοικεί», υπογράμμισε ο κ. Σκουλάκης.

Ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα «Καλλικράτης». «Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο νέος Δήμος θα αποτελέσει το κρίσιμο “εργαλείο”, το “όχημα” για την ανάπτυξη, τη δημιουργία και την καινοτομία σε κάθε περιοχή αυτού, με επίκεντρο τον πολίτη. Για να γίνει όμως αυτό πράξη και να ξεπεραστούν οι αναταράξεις και οι δυσκολίες που θα υπάρξουν, απαιτείται να μπουν μπροστά άνθρωποι με γνώση, ικανότητες, εμπειρία αλλά και διεκδικητική διάθεση και πάνω απ’ όλα να πιστεύουν στον “Καλλικράτη”. Να μην τον υπονομεύουν από μέσα», ανέφερε ο κ. Σκουλάκης.
Και πρόσθεσε: «Χρειάζονται άνθρωποι με ήθος και εντιμότητα -ναι, εντιμότητα- που θα διαχειριστούν δημοκρατικά και με διαφάνεια τις τοπικές υποθέσεις και οι οποίοι θα εργαστούν προς όφελος όλων των πολιτών, ενεργοποιώντας τις  δυνάμεις του τόπου μας. Τέτοιοι άνθρωποι, βρίσκονται σήμερα, ανάμεσά μας, που με την ψήφο των δημοτών, είναι αυτοί που θα επωμιστούν την ιστορική ευθύνη να μετατρέψουν τον “Καλλικράτη” από γράμμα νόμου σε πραγματικότητα για τους πολίτες του τόπου μας. Σε αυτή την κρίσιμη λοιπόν περίοδο, για όλους μας, στα φαινόμενα απαξίωσης των θεσμών, αλλά και στις προσωποκεντρικές φιλοδοξίες και εσωκομματικές έριδες, εμείς απαντάμε με μία καθαρή, αυτοδιοικητική και διοικητική πρόταση: μια πρόταση, από την οποία δεν περισσεύει κανείς. Χρειαζόμαστε όλους τους πολίτες, πέρα και έξω από κόμματα, για να μπορέσουμε να κάνουμε τις αλλαγές που ο νέος Δήμος μας χρειάζεται. Για εμάς δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Δεν υπάρχουν κόμματα. Υπάρχουν μόνο τα Χανιά μας. Τα Χανιά μας πάνω απ’ όλα», ανέφερε ο κ. Σκουλάκης.

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα, όπως χαρακτηριστικά είπε, «σε όλα τα κέντρα εξουσίας: η Κρήτη έχει τέσσερις Νομούς. Δεν έχει έναν, δύο ή τρεις. Έχει τέσσερις Νομούς. Δεν μπορεί επομένως τα Χανιά, ένας Νομός με ειδικό πολιτικό βάρος, να “αποκλείονται” από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ισόρροπη πολιτική έκφραση και ανάπτυξη του νησιού μας. Και αν ορισμένοι στο πολιτικό σύστημα συνεχίσουν να το αγνοούν αυτό, τότε είναι βέβαιο ότι δεν θα τους είμαστε καθόλου αρεστοί, τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές».

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

“Τα Χανιά μας είναι πάνω απ' όλα”, σημείωσε ο κ. Σκουλάκης, επισημαίνοντας ότι “αυτό το επιβεβαιώνει το ψηφοδέλτιό μας. Ένα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό και ανανεωμένο, που υπερβαίνει τις κομματικές γραμμές, εκφράζοντας το σύνολο της κοινωνίας. Ένα ψηφοδέλτιο προοπτικής και νίκης που αποτελείται από πρόσωπα με σημαντική πολιτική, κοινωνική παρουσία και δράση, καταξιωμένα στον κοινωνικό χώρο τους και στην επαγγελματική τους ενασχόληση. Είναι οι συμπολίτες μας που -σε κρίσιμους καιρούς- μπαίνουν στη μάχη για τη βελτίωση της καθημερινότητας στον νέο Δήμο μας, με αυξημένη κοινωνική ευαισθησία και διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο». 
Αναλυτικότερα, οι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του κ. Σκουλάκη είναι οι εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
• Αλιφιέρης Εμμανουήλ: χειρουργός, πρώην διευθυντής Β’ Χειρουργικής Νοσοκομείου Χανίων, πρόεδρος Συλλόγου Πολυτέκνων
• Αρβανιτάκης Γεώργιος: παντοπώλης, πρόεδρος Σωματείου Παντοπωλών Νομού Χανίων, πρόεδρος Συνεταιρισμού Παντοπωλών Cash & Carry
• Αρχοντάκης Γεώργιος: νευροχειρουργός, διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Χανίων
•Βαλυράκη Γεωργία: πτυχιούχος Πληροφορικής ΤΕΙ Αθήνας 
• Βογιατζόγλου Χαράλαμπος: συνταξιούχος εκπαιδευτικός, τέως λυκειάρχης
• Βόρδος Ιωάννης: πολιτικός μηχανικός, πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Νομού Χανίων, αντιπρόεδρος Αντιπροσωπίας ΤΕΕ/ΤΔΚ, πρόεδρος Ένωσης Γονέων Δήμου Χανίων
• Γεωργακάκης Γεώργιος: ιατρός, διευθυντής Νευρολογικής Κλινικής Νοσοκομείου Χανίων
• Δασκαλάκης Μιχαήλ: γενικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας εφοριακών (ΠΟΕ - ΔΟΥ) και πρόεδρος Συλλόγου Εργαζομένων ΔΟΥ Δυτικής Κρήτης
• Ηλιάκης Νικόλαος: ελεύθερος επαγγελματίας
• Καμηλάκης Αντώνιος: επιχειρηματίας
• Κελαϊδής Νικόλαος: αυτοκινητιστής, οδηγός ταξί
• Κόρακας Νικόλαος: ξενοδόχος, πρόεδρος Ξενοδόχων Ν. Χανίων 
• Λαγογιάννη - Κουφιδάκη Αλεξάνδρα: κοινωνιολόγος
• Λειψάκης Δημήτριος: υπάλληλος ΕΛΤΑ, δημοτικός σύμβουλος Χανίων
• Λιονάκης Μανούσος: πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Χανίων
• Μαρμαριτσάκη Ελένη: πρόεδρος Σωματείου Κουρέων - Κομμωτών Ν. Χανίων
• Μαυρεδάκης Εμμανουήλ: επιθεωρητής Εργασίας, τμήμα Τεχνικής και Υγειονομικής Επιθεώρησης Χανίων, δημοτικός σύμβουλος Χανίων
• Μουρατίδη Αικατερίνα: υπάλληλος γραφείου
• Ντερμανάκη Χαρίκλεια: καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
• Ξυνίδης Νικόλαος: αρχιτέκτων μηχανικός, τέως πρόεδρος ΤΕΕ/ΤΔΚ
• Πατελάκη - Σγουράκη Ελένη: δημόσιος υπάλληλος τμήματος Υγιεινής Χανίων
• Πετράκης Νεκτάριος: πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανιών, πρώην διαιτητής Α1 μπάσκετ
• Πουλιδάκης Γεώργιος: ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος μηχανικός, πανεπιστημιακός δάσκαλος, δημοτικός σύμβουλος
• Πρωτοπαπαδάκης Κωνσταντίνος: χημικός, μελετητής αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών έργων, νομαρχιακός σύμβουλος
• Σαμιωτάκης Αντώνιος: διπλωματούχος μηχανικός περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης, αντιπρόεδρος Δ.Σ. Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Χανίων 
• Τσιτσιρίδη Ελπίδα: οικονομολόγος M.Sc, Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων 
• Φραγκογιάννη - Τσάφαρη Χριστίνη: γιατρός, ειδική παθολόγος, νομαρχιακή σύμβουλος
• Χαιρέτη Όλγα: ηλεκτρολόγος μηχανικός
• Χάμπας Βασίλειος: πτυχιούχος μηχανολόγος μηχανικός, δημόσιος υπάλληλος, πρώην διευθυντής Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Νομού Χανίων, εκπρόσωπος Εργαζομένων Υπουργείου Μεταφορών Περιφέρειας Κρήτης
• Χαριτάκη - Μακράκη Χρυσάνθη (Χρύσα): γεωπόνος, δημοτική σύμβουλος Χανίων 
• Χατζάκης Ιωάννης: επόπτης καταστημάτων ΣΥΝ. ΜΕΛΩΝ ΙΝΚΑ.Π.Ε. και πρόεδρος Σωματείου εργαζομένων ΙΝΚΑ 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ
• Βουλγαράκης Ιωάννης: συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, τέως δημοτικός σύμβουλος Δήμου Θερίσου, τέως πρόεδρος εργαζομένων ΔΝΟ/ΝΚ
• Κουβαράκη Θεοδοσία (Σούλα): δημόσιος υπάλληλος, αντιπρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων, ψυχολόγος
• Κώτσος Γεώργιος: πτυχιούχος Ιστορίας Εθνολογίας ΔΠΘ
• Μανογιαννάκη Χρυσούλα: δικηγόρος, M.Sc. Δημόσιο Δίκαιο ΑΠΘ
• Μαρακάκης Γεώργιος: χειρουργός οδοντίατρος
• Μαρκάτος Μιλτιάδης: γιατρός πνευμονολόγος
• Μπαλαδάκη Αφροδίτη: δημόσιος υπάλληλος Α' ΔΟΥ Χανίων
• Ναξάκης Γεώργιος: μηχανικός περιβάλλοντος
• Πατσιά - Ορφανουδάκη Αλεξάνδρα: διευθύντρια 1ου Γυμνασίου Χανίων, δημοτική σύμβουλος Δήμου Σφακίων
• Σταυρουλάκης Παντελής: αστυνομικός υπάλληλος, μέλος ΔΣ Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων, μέλος ΔΣ ΑΔΕΔΥ Ν.Τ. Χανίων, πτυχιούχος προπονητής Tae Kwon Do
• Τσατσαρώνης Αθανάσιος: επισμηναγός ιπτάμενος της Π.Α. (ε.α.)
• Τσώτος Παναγιώτης: οικονομολόγος - ασφαλιστής
• Φραγκογιάννης Γιάννης: ιδιωτικός υπάλληλος, ΜSc in Technology Management
• Χατζησταύρος Πέτρος: τεχνολόγος πολιτικός μηχανικός, μέλος Δ.Σ. Γαλανόλευκου Φάρου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ
• Αλιφιεράκη - Ανδρουλάκη Ελευθερία: εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
• Αντωνακάκης Ιωάννης: αρχιτέκτων μηχανικός, πρώην πρόεδρος Κοινότητας Στερνών
• Καλογριδάκης Μιχαήλ: πτυχιούχος Marketing, γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Χανίων
• Μπροκαλάκης Ιωάννης: ηλεκτρολόγος, πρόεδρος Συνεταιρισμού Ηλεκτρολόγων, πρώην αντιδήμαρχος, δημοτικός σύμβουλος Ακρωτηρίου
• Παπαδάκης Δημήτριος: αγρότης, δημοτικός σύμβουλος Ακρωτηρίου
• Παπαπαναγιώτου - Μαυρογιάννη Στυλιανή: εκπαιδευτικός, πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ακρωτηρίου
• Κουτράκης Βασίλειος: συνταξιούχος θεολόγος καθηγητής

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΩΝΙΟΥ
• Αναστασάκης Δημήτριος: αγρότης
• Ανδρεαδάκης Νικόλαος: υπάλληλος Θ.Χ.Π.Χ.
• Πρινιωτάκης Εμμανουήλ: αγρότης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
• Βιγλάκη Αργυρώ: ελεύθερη επαγγελματίας
• Λαδάκης Εμμανουήλ: υπάλληλος ΕΛΤΑ
• Πατεράκης Νικόλαος: μηχανικός παραγωγής και διοίκησης Πολυτεχνείου Κρήτης
• Στουπάκη Ελένη: σχεδιάστρια μόδας
• Τσιγκουνάκης Ιωάννης: συνταξιούχος δημοσίου (κτηνίατρος)

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑ
• Καλορμάκης Ιωάννης: δημόσιος υπάλληλος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΡΝΩΝ
• Βεργανελάκης Χριστόφορος: ελεύθερος επαγγελματίας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΔΑΚΙΟΥ
• Ανδρεαδάκης Νικόλαος: ελεύθερος επαγγελματίας
• Σπετσιωτάκη Ελένη: οικιακά

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
• Αγγελάκη Ναυσικά (Νάνσυ): πολιτικός μηχανικός, δημοτική σύμβουλος Ελευθερίου Βενιζέλου
• Ανδρεάδης Εμμανουήλ: οινολόγος, αντιδήμαρχος Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου
• Αποστολάκη Νίκη: δικηγόρος, δημοτική σύμβουλος Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου
• Καραμπινάκης Νικόλαος: συνταξιούχος
• Κεμεσίδης Εμμανουήλ: δήμαρχος Ελευθερίου Βενιζέλου
• Κοτσιφάκης Γεώργιος: αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας, σμήναρχος ε.α.
• Μαυριδάκης Ζαχάρης: πτυχιούχος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Φιλοσοφικής Σχολής
• Σταυρίδη - Δασκαλάκη Ισμήνη: πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, δημοτική σύμβουλος Ελευθερίου Βενιζέλου, ιδιωτική υπάλληλος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΡΝΙΩΝ
• Καστάνη - Πανάγου Σοφία: συνταξιούχος τραπεζικός
• Μπακιρτζής Δημήτριος: δημόσιος υπάλληλος
• Παπαδάκης Γεώργιος: υπάλληλος ΕΛΤΑ
• Στρατουδάκης Ματθαίος: τέως αντιδήμαρχος Ελευθερίου Βενιζέλου, πρόεδρος Κέντρου Προσχολικής Αγωγής
• Σχοινάς Μιχαήλ: ελεύθερος επαγγελματίας
• Τζατζιμάκη Νεκταρία: ελεύθερη επαγγελματίας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ
• Ασημένιος Μιχαήλ: συνταξιούχος ΟΤΕ Τεχνικός Ασφαλείας, τοπικός σύμβουλος Νεροκούρου
• Καμπάκης Ευάγγελος: εργολάβος οικοδομών 
• Καρατζάς Γαβριήλ: έμπορος, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου
• Χριστοδουλάκη - Κλουβιδάκη Χρυσή: ιδιωτική υπάλληλος 
• Χριστινάκης Γεώργιος: ανωτ. αξιωματικός Αεροπορίας ε.α.
• Χαριτάκη - Γκοζάνη Στυλιανή (Στέλλα): εκπαιδευτικός, δημοτική σύμβουλος Δήμου Ελ. Βενιζέλου, πρόεδρος Αδελφότης Μικρασιατών Ν. Χανίων, πρόεδρος Συλλόγου Παραδοσιακής Λαϊκής Τέχνης «Η Χρυσοπηγή»

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΥΔΑΣ
• Μιχαλάκης Ανδρέας: διευθυντής Οδοντιατρικού Τμήματος Νοσοκομείου Χανίων, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σούδας
• Κουκλάκης Εμμανουήλ: υπάλληλος ΕΛΤΑ, πρώην αντιδήμαρχος Δήμου Σούδας, δημοτικός σύμβουλος Σούδας
• Κοτζαμιχάλης Μιχαήλ: αστυνομικός, δημοτικός σύμβουλος Σούδας, πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας, Πολιτισμού και Αθλητισμού
• Κολιακουδάκης Δημήτριος: επιχειρηματίας, δημοτικός σύμβουλος Σούδας
• Χατζηδάκη - Μιχαηλάκη Χρυσή (Χρυσούλα): εκπαιδευτικός, αντιδήμαρχος Δήμου Σούδας

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΔΑΣ
• Βλαχάκης Εμμανουήλ: τεχνολόγος γεωπόνος με ειδικότητα ποιοτικών ελέγχων αγροτικών προϊόντων
• Μαυρογιάννη Σταυρούλα: δημόσιος υπάλληλος, τμηματάρχης Ν.Ν.Κ.
• Μιχαηλάκης Χρήστος: δημόσιος υπάλληλος, αντιδήμαρχος Δήμου Σούδας
• Μπραουδάκης Γεώργιος: βαφέας αυτοκινήτων
• Περάκη Χριστίνη: δικηγόρος
• Τσιτσιριδάκη Αικατερίνη: καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, δημοτική σύμβουλος Σούδας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΤΕΡΑΣ
• Αλεξανδρινάκη Ελένη: συνταξιούχος
• Δασκαλάκης Βασίλειος: ιδιωτικός υπάλληλος
• Στεφανάκης Χαράλαμπος: δημόσιος υπάλληλος
• Τσικουδάκης Σταύρος: έμπορος, πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Απτέρας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΣΙΚΑΛΑΡΙΩΝ
• Βουντουράκης Αντώνιος: ψυκτικός
• Γεωργακάκη - Νταουντάκη Ευτυχία: οικιακά
• Παπαδεράκης Χαρίδημος (Χάρης): εργολάβος οικοδομών
• Χαριτάκης Θεοχάρης (Χάρης): δημόσιος υπάλληλος 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
• Κοκκινάκη Μαρία: οικονομολόγος, λογίστρια, δημοτική σύμβουλος Νέας Κυδωνίας, μέλος Δ.Σ. Οικονομικού Επιμελητηρίου, γραμματέας Συλλόγου Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων
• Λώλη - Λιμπινάκη Ελευθερία (Ρίτσα): εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πολιτικός μηχανικός
• Μπαλαδάκης Σταύρος: ελεύθερος επαγγελματίας, δημοτικός σύμβουλος Νέας Κυδωνίας, πρώην αντιδήμαρχος, πρόεδρος Ακαδημίας Ολυμπιακού
• Πλοκαμάκης Γεώργιος: ηλεκτρολόγος μηχανικός ΤΕ, προϊστάμενος ΔΕΗ Χανίων, καθηγητής Ηλεκτρονικής ΤΕΙ Χανίων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΑΡΑΤΣΟΥ
• Βαλίνη Ευτέρπη (Πέπη): υπεύθυνη επιχείρησης, πτυχιούχος ΤΕΙ Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων
• Γιαννούτσος Γεώργιος: δικηγόρος
• Περβολαράκης Νικόλαος: γυμναστής
• Πυρένη Αντωνία: απόφοιτη προσχολικής εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Κρήτης
• Ρίζα - Βοϊκλή Στυλιανή: συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΤΑ
•Παινεσάκης Νικόλαος: μουσικός

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
• Γραμβουσάκη Μαρία: συνταξιούχος συνεταιριστική υπάλληλος
• Γωνιωτάκης Εμμανουήλ: αγρότης
• Μποτωνάκης Ιωάννης: φαρμακοποιός, μέλος Δ.Σ. Α.Π.Σ. «Γρανίτης», υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας 
• Παπαγιάννης Ανδρέας: τοπογράφος μηχανικός

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑΛΟΥ
• Δασκαλάκης Πολυχρόνης: συνταξιούχος
• Καρτάκης Δημήτριος: ξενοδόχος
• Μάρακας Αντώνης: εργολάβος δημοσίων έργων
• Παπουτσάκη - Χατζημανωλάκη Ειρήνη: αγρότισσα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΡΙΣΟΥ
• Κουκουβιτάκης Γεώργιος: υπάλληλος Ναυστάθμου Κρήτης, αντιδήμαρχος Δήμου Θερίσου
• Μανιουδάκης Νικόλαος: βενζινοπώλης
• Ξανθουδάκης Γεώργιος: ελεύθερος επαγγελματίας
• Στρατουδάκης Ιωάννης: συνταξιούχος
• Φραγγεδάκης Γεώργιος: εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ
• Βεργεράκης Αιμίλιος: συνταξιούχος Ι.Κ.Α.
• Βερυκάκης Γεώργιος: συνταξιούχος δάσκαλος
• Γιοβάνογλου Ανδρέας: νοσηλευτής ΔΕ Νοσοκομείου Χανίων
• Ορφανίδου Χαρίκλεια: ιδιωτική υπάλληλος, πτυχιούχος Λογιστικής ΤΕΙ Κρήτης
• Τζίκας Γεώργιος: ελεύθερος επαγγελματίας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ
• Μπόλαρη Μαρία: ελεύθερη επαγγελματίας
• Παπαδάκης Αντώνιος: συνταξιούχος οικοδόμος
• Πετραντωνάκης Ιωάννης: επιπλοποιός, πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αγιάς

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
• Κουλουκούσης Ιάσων: πολιτικός μηχανικός
• Κοκολάκης Μιχαήλ: αρχιτέκτονας μηχανικός
• Παντελάκη Ελευθερία: ελεύθερος επαγγελματίας - ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΠΡΟΠΟ
• Τζωρτζάκης Λεωνίδας: φοιτητής ηλεκτρονικής ΤΕΙ Χανίων, ταμίας Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Νομού Χανίων

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΥΠΕΤΡΟΥ
• Κρητικού - Σαμιώτη Κωνσταντίνα: ξενοδοχοϋπάλληλος
• Μπόζης Κυριάκος: αγρότης
• Μυλωνάκης Νικόλαος: υπάλληλος Θ.Ψ.Π.Χ., πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βαρυπέτρου
• Πούλακας Γεώργιος: τέως διευθυντής Φυλακών, επίτιμος τμηματάρχης Υπουργείου Δικαιοσύνης, με οικονομικές σπουδές

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΣΟΥ
• Καμπουράκης Εμμανουήλ: αγρότης

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΡΑΜΙΩΝ
• Ιγγλεζάκη - Ζαχαράκη Αντωνία: ιδιωτική υπάλληλος
• Καστρινάκης Βασίλειος: πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κεραμιών
• Νικηφοράκης Εμμανουήλ: δημόσιος υπάλληλος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΚΩΝΑΣ
• Νικηφοράκης Εμμανουήλ: αγρότης
• Χαλιβελάκης Δημήτριος: ηλεκτρολόγος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΜΠΩΝ 
• Φανουργιάκης Νικόλαος: αγρότης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΩΝ  
• Παπαδομανωλάκης Αντώνιος: έμπορος, δημοτικός σύμβουλος Κεραμιών
• Τσουπάκης Ευάγγελος: οικοδόμος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΛΑΞΑΣ  
• Ιγγλεζάκη Αναστασία: νοσηλεύτρια ΤΕ, προϊσταμένη Αιμοκάθαρσης Κλινικής Τσεπέτη

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΔΙΑΝΩΝ
• Κρητικάκης Σταύρος: συνταξιούχος ΙΚΑ
• Σφιγγάκης Ανδρέας: ελεύθερος επαγγελματίας
• Τριλυράκης Γεώργιος: αγρότης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΥΒΟΛΑ
• Αμπαδιωτάκης Μιχαήλ: φανοποιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου