Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΣΧΟΛΙΑ

Γαργάρα;

Είπε, τις προάλλες, ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ. Στέλιος Νικηφοράκης, μιλώντας στη Βουλή για το σχέδιο νόμου που αφορά το Εθνικό Σύστημα Υγείας:

«Και μια και αναφέρετε κύριοι συνάδελφοι το όνομα του κ. Σκουλάκη, οφείλω να πω ότι το αποτύπωμά του είναι βαθύ στον Νομό Χανίων και θετικό αλλά και αρνητικό γιατί έχει μπει στον πειρασμό να επενδύει πολιτικά, προσωπικά και κομματικά στο θέμα της δημόσιας υγείας και αυτό δεν είναι σημαία ευκαιρίας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Νικηφοράκης επεσήμανε: «Θα μιλήσουμε για τα Χανιά, όση ώρα θέλετε, κύριε Σκουλάκη, και να μιλήσουμε και για διορισμούς που κάνατε τότε μέσω ΑΣΕΠ, γιατί πραγματικά έχουν μείνει στην ιστορία. Σας άκουγα προηγουμένως, μην προκαλείτε τη μνήμη μας, δεν απευθύνεστε σε λωτοφάγους. Έλεος δηλαδή! Έρχεται ο κ. Σκουλάκης και μας εγκαλεί και μάλιστα σε μία εισήγηση αρμοδιοτήτων δεσμεύεται και για το ΑΣΕΠ ότι μέσα σε έξι μήνες θα κάνει διορισμούς, από τη στιγμή που είναι σε όλους γνωστό ότι για να εκδικαστούν οι ενστάσεις χρειάζεται ενάμισι χρόνος».

Ο κ. Σκουλάκης, που βρισκόταν εντός της αίθουσας, έχει να πει κάτι επί των παραπάνω; Ή θα τα κάνει... γαργάρα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου