Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
Νέα τροπή στην υπόθεση
του 27χρονου Νίκου


Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της εξαφάνισης του 27χρονου Νίκου Χαραλαμπίδη, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, η οικογένειά του και η οποία σηματοδοτεί τη λήξη των ερευνών, ούσα πεπεισμένη ότι βρίσκεται εν ζωή.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια έχει ως εξής:
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δημοσιογράφους και όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την πολύτιμη βοήθεια όσον αφορά στο θέμα του Νίκου.
Αυτό που σκεφτόμαστε τώρα είναι να σταματήσουμε τις έρευνες, γιατί πιστεύουμε ότι ο Νίκος ζει.
Τον εμπιστευόμαστε και θα θέλαμε να του δώσουμε όλο τον χρόνο που χρειάζεται ώστε όταν θα είναι έτοιμος να επικοινωνήσει μαζί μας.
Τον αγαπάμε και είμαστε πάντα εδώ για εκείνον".
Αντίστοιχο με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης ήταν και το συμπέρασμα σύσκεψης υψηλόβαθμων αστυνομικών το βράδυ της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου.
Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου, όταν μπήκε στο πλοίο της γραμμής από Ηράκλειο για να ταξιδέψει στον Πειραιά και από κει για Καλαμάτα προκειμένου να καταταγεί στο στρατό.
Η υπόθεση της εξαφάνισης έφτασε στα μέσα μία εβδομάδα πριν. Η υπόθεση πήρε δημοσιότητα και από το facebook ενώ το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Νίκου εντοπίστηκε στο λεκανοπέδιο της Αττικής.
Έρευνες έγιναν και στο στρατόπεδο που επρόκειτο να καταταγεί ο 27χρονος, που είχε διακόψει την αναβολή για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Όλα όμως φαίνεται να σταματούν, λόγω των ενδείξεων που προφανώς έχει η οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου