Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γενική συνέλευση
μετόχων ΑΝΕΝ


Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Νότου (ΑΝΕΝ) Α.Ε. θα γίνει τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, στις 4 μ.μ., στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (Ελ. Βενιζέλου 4, 4ος όροφος).
Τα θέματα είναι:
-Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης από 01.01.08 έως 31.12.08 μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.
-Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και των ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης επί των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων και της διαχείρισης της πιο πάνω χρήσης.
-Εκλογή δύο (2) ελεγκτών και δύο (2) αναπληρωματικών ελεγκτών για την χρήση 2009.
-Επικύρωση εκλογής μελών του Δ.Σ.
-Διάφορα θέματα, ανακοινώσεις.
Στην ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΑΝΕΝ αναφέρεται: «Για να λάβουν μέρος στη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι, πρέπει, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές τους στο ταμείο της εταιρείας, ή στο ΤΠκΔ, ή σε οποιαδήποτε τράπεζα λειτουργεί στην Ελλάδα και να προσκομίσουν τα αποδεικτικά πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από τη Γ.Σ., δηλαδή μέχρι τις 14:00 της 21ης Δεκεμβρίου 2009 για να εκδώσουν εισιτήρια.
Οι μέτοχοι μπορούν να αντιπροσωπευθούν στη Συνέλευση μόνο από άλλους μετόχους, οι οποίοι θα έχουν εξουσιοδοτηθεί με απλή εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική Αρχή ή Δημόσια ή Δημοτική Αρχή ή αντίστοιχη Αρχή για τους διαμένοντας στο εξωτερικό. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να προσκομίζουν τα αποδεικτικά κατάθεσης των μετοχών ή τις εξουσιοδοτήσεις πάλι πέντε (5) ημέρες πριν από τη Γ.Σ., δηλαδή μέχρι 21/12/2009, για να εκδώσουν εισιτήρια. Ιδιαίτερα σημειώνεται ότι οι μέτοχοι πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο για να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου