Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ.
Αιχμές Βολουδάκη
κατά Αρχοντάκη


Αιχμές κατά του νομάρχη Χανίων, Γρηγόρη Αρχοντάκη για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Ν.Δ. μετά την εκλογή Σαμαρά και τη... δεξιά στροφή του κόμματος ασκεί με σημερινή του ανακοίνωση ο πρώην βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Μανούσος Βολουδάκης.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Βολουδάκης αναφέρει τα εξής:
«Σχετικά με την αποχώρηση του νομάρχη Χανίων κ. Γρ. Αρχοντάκη από τη Ν.Δ., ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Μανούσος Βολουδάκης, δηλώνει τα εξής: 
Η Νέα Δημοκρατία  ήταν, είναι και θα παραμείνει ιδεολογικά σταθερή στις θέσεις του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Είναι δικαίωμα του κάθε ενός να ανήκει ή να μην ανήκει σε οποιοδήποτε πολιτικό χώρο. Είναι δικαίωμα του κάθε ενός ακόμα και να αλλάζει πολιτικό χώρο. Κάποιος όμως που έχει εκλεγεί σε αξίωμα με τη στήριξη συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης, αν αποφασίσει να διαχωρίσει τη θέση του από την παράταξη αυτή, οφείλει να εξηγήσει τους λόγους. Και οφείλει να το πράξει χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα πολιτικά επιχειρήματα. Αναφορές σε τυποποιημένες πολιτικές ετικέτες, δεν αποτελούν πολιτική επιχειρηματολογία. Η Νέα Δημοκρατία, ενωμένη στα Χανιά όπως και σε όλη τη χώρα, προχωρά στην ανασύνταξη των δυνάμεών της, στην άσκηση του θεσμικού της ρόλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και στην προετοιμασία μιας νέας αξιόπιστης πρότασης για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου