Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνω - κάτω
το ΠΑΣΟΚ
στα Χανιά


Άνω - κάτω το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Την περασμένη Παρασκευή συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή (στα γραφεία της επί της οδού Κυδωνίας) με μοναδικό θέμα συζήτησης τη λειτουργία της... Νομαρχιακής Επιτροπής.
Το παρών στη συνεδρίαση έδωσε και ο βουλευτής του κόμματος, πρώην δήμαρχος Κοζάνης και πρώην πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ), Πάρις Κουκουλόπουλος.
Η συζήτηση ήταν πολύωρη. Ακούστηκαν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα, με την πλειοψηφία των μελών της Ν.Ε. να διατυπώνει τον προβληματισμό της για τον τρόπο λειτουργίας του Οργάνου, ζητώντας αλλαγές.
Αφορμή για τη διεξαγωγή της συζήτησης στάθηκε, σύμφωνα με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, η κριτική που άσκησε ο γραμματέας, Γιάννης Χριστουλάκης στις επιλογές -από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης- των προσώπων για τις διοικήσεις νοσηλευτικών και προνοιακών ιδρυμάτων των Χανίων. Κριτική που, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, δεν θα έπρεπε να γίνει, τουλάχιστον δημόσια, καθώς ο κ. Χριστουλάκης είχε καταθέσει και ο ίδιος αίτηση για τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων.
Το επόμενο διάστημα θεωρείται κρίσιμο, καθώς οι όποιες αλλαγές θα πρέπει -για ευνόητους λόγους- να προηγηθούν των διαδικασιών για την επιλογή των «εκλεκτών» υποψήφιων δημάρχων στον Νομό Χανίων.
Για να δούμε τι θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου