Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Σκουλάκης
και Δήμος
Χανίων

«Hρθα για να μείνω». Τάδε έφη Μανώλης Σκουλάκης, δήμαρχος Χανίων, στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στο γραφείο του για τα προγράμματα διά βίου μάθησης.
Λίγο πριν τη συνέντευξη, απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους που έβγαζαν φωτογραφίες, ο κ. Σκουλάκης είπε -χαριτολογώντας- ότι αρκετοί πολίτες τού λένε ότι στις φωτογραφίες που βλέπουν στις εφημερίδες φαίνεται μεγαλύτερος σε ηλικία, ενώ όταν τον βλέπουν από κοντά φαίνεται μικρότερος. 
Εν συνεχεία, ο κ. Σκουλάκης αναφέρθηκε σε «κάποιους», που, όπως τόνισε, έχουν αγωνία σχετικά με... την ηλικία του.
Και πρόσθεσε: «Εξ αρχής είπα ότι ήρθα για να μείνω», αφήνοντας έτσι ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι σκοπεύει να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Χανίων, όταν έρθει η ώρα των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε περίπου δυόμισι χρόνια.
«Να γράφουμε με αστερίσκο, κάτω από κάθε ρεπορτάζ που σας αφορά και την ακριβή ηλικία σας (χρόνια, μήνες, ημέρες) για να μην υπάρχει καμία αγωνία;», ρωτήσαμε τον κ. δήμαρχο. Εκείνος χαμογέλασε, δεν απάντησε, αλλά φρόντισε να μας διορθώσει όταν τον «ανεβάσαμε» ηλικιακά κατά ένα χρόνο, λέγοντας ότι είναι 68 και κάτι. Και ορθά, καθότι, γεννηθείς στις 26 Μαρτίου του 1944, ο κ. Σκουλάκης «περπατά» προς τα 68...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου