Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΑΠΟΨΗ


Δίκαιη διαμαρτυρία


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ

Η διαμαρτυρία της δημοτικής παράταξης “Δήμος Ενεργών Πολιτών” για τον αποκλεισμό της, για άλλη μια φορά, από τη συμμετοχή στις διοικήσεις των Οργανισμών και Επιχειρήσεων που συνδέονται με τον Δήμο Χανίων είναι απολύτως ορθή και δίκαιη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η παράταξη του κ. Τάσου Βάμβουκα έχει, ουσιαστικά, αποκλειστεί από τα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΕΔΙΣΑ, της ΔΕΥΑΧ, της ΚΥΔΩΝ Α.Ε., της ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Έχει αποκλειστεί, δηλαδή, από τη δυνατότητα να έχει άμεση και πρωτογενή ενημέρωση, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την άσκηση των θεσμικών της καθηκόντων, για όσα συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στις προαναφερόμενες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς.
Η προχθεσινή εύλογη διαμαρτυρία του κ. Βάμβουκα προς τον δήμαρχο Μανώλη Σκουλάκη και γενικότερα τη Δημοτική Αρχή θα πρέπει, κατά συνέπεια, να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα.
Και σοβαρότητα δεν συνιστά να απαντά η Δημοτική Αρχή όχι επί της ουσίας της διαμαρτυρίας, αλλά με μία αναφορά στην... Επιτροπή Πρασίνου, που δεν μπόρεσε -λέει- να συνεδριάσει για τρεις συνεχόμενες φορές, επειδή απουσίαζε μέλος της, από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου