Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΙΔΗΣΕΙΣ


ΑΝΕΚ
Εντάλματα σύλληψης
για... τακτοποιημένα χρέη


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗ

Εντάλματα σύλληψης του μητροπολίτη πρώην Κισάμου και Σελίνου και προέδρου της ΑΝΕΚ Ειρηναίου, ο οποίος διάγει τον 101ο χρόνο της ζωής του, και του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Γιάννη Σ. Βαρδινογιάννη εξέδωσε οικονομικός εισαγγελέας από την Αθήνα, με αφορμή τη μη καταβολή χρεών από την πλευρά της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης. Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε τα χρέη, που αφορούσαν παλιότερες περιόδους, είχαν τακτοποιηθεί.
Τα δύο εντάλματα, σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ.Ν.”, εστάλησαν την περασμένη εβδομάδα σε Χανιά (για τον γέροντα Ειρηναίο) και Ρέθυμνο (για τον κ. Βαρδινογιάννη), με εντολή, πριν προχωρήσει η διαδικασία, να διερευνηθεί αν έχουν πληρωθεί ή ρυθμιστεί τα χρέη. Η έρευνα έγινε άμεσα στις αρμόδιες ΔΟΥ και διαπιστώθηκε ότι τα χρέη είχαν τακτοποιηθεί, οπότε τα εντάλματα ανακλήθηκαν.
Η δημοσιοποίηση του θέματος, πάντως, έχει προκαλέσει δυσφορία στη Διοίκηση της ΑΝΕΚ, η οποία, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες των “Χ.Ν.”, αναζητεί τυχόν σκοπιμότητες πίσω από τη συγκεκριμένη διαρροή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου